چو ایران نباشد تن ما مباد

 من می خواهم هفت دولت به زیر بیرق ایران بیاید ، من زیر بیرق بیگانه نروم
نه غزه ، نه لبنان ، جانم فدای ایران

۱۳۸۸ دی ۳۰, چهارشنبه

راهکارهای مبارزه با کنترل ایمیل که رژیم ادعا میکند

راهکارهای مبارزه با کنترل ایمیل که رژيم ادعا میکند:


سرکرده نیروی انتظامی رژیم روز جمعه گفته است که از این پس ایمیل های کاربران اینترنت در ایران کنترل می شود و با افرادی که از طریق ایمیل دیگران را تشویق به حضور در تجمعات می کنند، برخورد خواهد شد.

اول باید متذکر شد که دسترسی به ایمیل یک شخص و خواندن اطلاعات آن کاری بسیار دشوار، وقت گیر و پرهزینه است که امروزه تنها برای ردگیری افراد خاص و گردانندگان باندهای بزرگ تبهکار و اعضای گروههای تروریستی توسط سرویس های امنیتی برخی کشورها بکار گرفته میشود و در هیچ کجای جهان هیچ دولتی نمیتواند ایمیل تمامی شهروندان را کنترل کرده و آنها را زیر نظر بگیرد.

باید توجه داشت که کاربران اینترنت در ایران از سوی منابع دولتی دستکم 21 میلیون نفر اعلام شده اند و کافیست تجسم کنیم که فقط نیمی از آنها روزانه تنها یک ایمیل میفرستند. اگر فرض کنیم که حکومت به همه ایمیلها دسترسی دارد –که فرضی محال است- آیا میدانید که رژيم برای کنترل این ده میلیون ایمیل اگر برای دسترسی و خواندن هر ایمیل تنها چهار دقیقه وقت بخواهد –که باز هم فرضی محال است- به دستکم 83 هزار نیروی متخصص که روزانه هشت ساعت کار کنند نیاز خواهد داشت؟

گذشته از این تاکنون ثابت شده که رژیم با روشهای بسیار پیش پا افتاده و ابتدایی مانند دستگیری و شکنجه به اطلاعات اینترنتی برخی افراد دست پیدا کرده و سپس بدروغ ادعا می کند که از تکنولوژی های پیشرفته استفاده کرده که این تنها برای ایجاد هراس در بین کاربران اینترنتی است.

بنابراین سخنان دست اندرکاران رژيم در زمینه کنترل ایمیل تمامی شهروندان تنها بلوفی بیش نیست که برای ترساندن مردم است و از نظر عملی غیر ممکن میباشد.

از دیگر سو برای مقابله با اقدامات رژیم در این زمینه، توجه به نکته های فنی زیر لازم و ضروی است که با دانستن آنها امنیت خود و دوستانتان را میتوانید افزایش دهید:

جابجایی اطلاعات روی اینترنت

پیش از هر چیز باید دانست که اطلاعات روی اینترنت به دو شکل رمزگذاری و ساده رد و بدل میشوند.

معمولا آدرس وب سایتها با پروتوکول http آغاز میشوند که به معنای "پروتوکول جابجایی متن" است. اطلاعاتی که شما با این سایتها رد و بدل میکنید بصورت ساده منتقل میشود و در تمامی مسیر بین کامپیوتر شما تا کامپیوتر مقصد (یعنی همان سایت) با کمک برخی ابزارهای نرم افزاری توسط آی اس پی ها یا منابع دولتی قابل ردیابی، دیدن و خواندن هستند. امروزه از این پروتوکول برای ردوبدل اطلاعات کم ارزش و محتوای سایتهای اینترنتی استفاده میشود.

از دیگر سو شاید با سایتهایی برخورد کرده باشید که آدرس آنها با https آغاز شده اند. این پروتوکول به معنای "پروتوکول جابجایی متن به روش امن" است به این معنا که تمامی اطلاعاتی که شما از کامپیوتر مبدا دریافت میکنید بر اساس الگوهای پیچیده رمزنگاری شده و به کامپیوتر شما میرسد و در کامپیوتر شما این اطلاعات رمزگشایی میگردند و اطلاعات به شما نمایش داده میشود.

کامپیوتر شما نیز بر اساس همان الگو اطلاعات را رمزنگاری کرده و به کامپیوتر مقصد میفرستد و اطلاعات در کامپیوتر مقصد رمزگشایی شده و استفاده میشوند.

این اطلاعات در تمامی مسیر بین کامپیوتر شما و کامپیوتر مقصد رمزنگاری شده و امن است و محتوای آن به هیچ وجه در بین راه توسط هیچ کس قابل خواندن نمی باشد.

با توجه به تعریفهای بالا حالا بسادگی میتوانید اینگونه سایتها را تشخیص داده و امنیت اطلاعات خود را کنترل کنید. یعنی اگر آدرس اینترنتی سایتی با https آغاز شده باشد رد و بدل اطلاعات امن است و کسی در بین راه به آن دسترسی نخواهد داشت.

چه سایتی برای رد و بدل کردن ایمیل امن است

هم اکنون تنها سایت ایمیل رایگان که اطلاعات شما را روی پروتوکول امن https رد و بدل میکند سایت جی میل میباشد که به گوگل مربوط است.

چند روزی است که جی میل بصورت پیش فرض محتوای ایمیلها را روی پروتوکول امن منتقل میکند، در گذشته شما بایستی بصورت دستی در جی میل این درخواست را انجام میدادید. برای اینکه این کار را بصورت دستی انجام دهید باید وارد بخش تنظیمات در جی میل شده و گزینه ای که نوشته Browser connection: Always use https را فعال کنید.

یاهو و هات میل و سایر ایمیلهای رایگان چنین خدماتی را پشتیبانی نمیکنند، بنابراین برای اینکه خیال شما آسوده باشد به شما پیشنهاد میکنیم از همین امروز یک آدرس جی میل جداگانه برای خودتان باز کنید و برای رد و بدل کردن ایمیلهایی که میخواهید رژیم از محتوای آن سردرنیاورد از آن استفاده کنید و از ایمیل شخصی یا محل کار خود برای این منظور استفاده نکنید.

ترفندهایی برای افزایش امنیت

از نام یا نام خانوادگی یا سایر مشخصاتی که بتوان از روی آن به شما دسترسی پیدا کرد برای درست کردن آدرس ایمیل خود استفاده نکنید برای نمونه همگان با دیدن آدرس ایمیل ali_rezazadeh_1985@gmail.com صاحب و احتمالا سال تولد او را میتوانند حدس بزنند، آدرس ایمیلی که برای پخش خبرها یا دریافت خبر استفاده میکنید نباید اثری از شخصیت واقعی شما داشته باشد، همچنین بهتر است مانند آدرس seyed_ali_cholagh@gmail.com شک برانگیز هم نباشد.

هرچند اطلاعاتی که شما رد و بدل میکنید کاملا امن است ولی شاید یکی از گیرندگان پیام شما بصورتی غیرمسئولانه و بدون پاک کردن نام شما پیام تان را به صدها یا هزاران نفر بفرستند و آنموقع ممکن است شما لو بروید.

نکته دوم اینکه برای فرستادن یک پیام ایمیل به گروهی از کاربران آدرس آنها را در بخش To نگذارید زیرا تمامی کسانی که ایمیل شما را دریافت میکنند میتوانند آدرس تمامی کسانی که به آنها ایمیل داده اید را ببینند برای این کار بهتر است تمامی آدرسها را در بخش BCC بگذارید، این کار باعث میشود تا آدرس دوستان شما پنهان شده و هیچیک از دریافت کنندگان آدرس دیگران را نبینند.

همانگونه که بالاتر آمد، اگر پیام مهمی از دوستان به شما میرسد و میخواهید آنرا به دیگران بفرستید، حتما آدرسهای قبلی و همچنین آدرس ایمیل کسی که به شما پیام فرستاده است را پاک کنید تا مشخص نشود چه کسانی این ایمیل را دست به دست کرده اند.

در متن ایمیل خود از قرار دادن شماره تلفن، آدرس، اسم و مشخصات خود یا دوستان نزدیک خود یا هرگونه اطلاعاتی که به هویت شماها مربوط است پرهیز کنید تا درصورتی که ایمیل شما به سایرین فرستاده شد ردی از کسی در آن نماند.

توصیه میشود علاوه بر آدرسهای ایمیل خود یک آدرس ایمیل بیهوده هم داشته باشید که بیشتر به شخصیت واقعی شما نزدیک باشد. چنانچه در راهپیمایی یا جایی دستگیر شدید و ماموران رژیم آدرس ایمیل شما و رمز عبور آنرا خواستند شما میتوانید آن ایمیل بیهوده را به آنها بدهید.


این مطلب به تاریخ30 دی ماه2568 شاهنشاهی برابر با

30دی ماه1388 شمسی تحمیلی تازی و تازی پرستان نوشته شد.




۱۸ نظر:

  1. درود نوشین جان
    همیشه مطالب راهگشا و مفیدی در اختیار خواننده هات میذاری...ممنونم

    پاسخحذف
  2. اسحق فتحیdani7kel.persianblog.ir۳۰ دی ۱۳۸۸ ساعت ۴:۰۲

    جالب بود ممنونم

    پاسخحذف
  3. سلام نوشین عزیزم
    من نتونستم لینکت و درست کنم، در اولین فرصت با تلاشهای پیگیر این کار رو می کنم، اما!
    این حرفا همه سرکاریه! آی ایمیلاتونو چک می کنیم، آی اس ام اساتونو می خونیم!
    بروگمشو مرتیکه شکم گنده لندهور!
    (دیگه حرف منطقی من با اینا ندارم، فقط فحش و لنگه خودشون بودن جوابگو)

    پاسخحذف
  4. چند وقت دیگر بگذرد اینها مکالمات شخصی همه مردم در خانه و اتاق خواب مردم را هم می خواهند کنترل کنند.
    به نظر من این حرفها فقط برای ترساندن مردم است.

    پاسخحذف
  5. با درود

    با توجه به اختلافات فکری وعقیدتی که بی شک تمام انسانها با هم دارند واگر غیر از این باشد یک جای کار اشکال دارد . . .
    این چند لینک از زنده یادان استاد فاضلی و فریدون فرخزاد تقدیم به شما دوست ایرانی و خرد گرای من
    http://www.4shared.com/file/202074899/f6c380ad/Feridon-Landan.html

    http://www.4shared.com/file/202056630/afa76662/Fazeli_-Old.html

    http://www.4shared.com/file/202076200/f943ce1d/Fazeli.html

    http://www.4shared.com/file/202077026/992ebaa1/Fereidon.html




    امیدوارم خوشتان بیاید این کلیپ ها نتیجه ساعت ها وب گردی و یوتوب گردی است . شاید هم دیده باشید بهر حال برگ سبزیست تحفه درویش است .
    این لینک هم درباره لوح کوروش بزرگ است .
    http://www.4shared.com/file/201538526/532345f2/Katoozian.html

    اگر جالب توجه بود در یک پست به اشتراک دوستان خرد ورزتان بگذارید من همین کار را کرده ام .
    چند فایل صوتی هم از استاد فاضلی در اخرین پستم آپ کرده ام از آنها نیز می توانید استفاده کنید .
    جهت استفاده از کلیپ ها از نرم افزار KM - Pleayer استفاده نمایید .
    در پناه خرد و خداوندگار ایران
    پاینده و جاوید ایران

    پاسخحذف
  6. درود...

    جشن ارزشمند بهمنگان بر همه ایرانیان بزرگ پارسی خجسته باد...

    باسپاس ازبزرگواری شما بانو نوشین نازنین

    پاسخحذف
  7. سلام دوست عزیز
    من نیز شما رو لینک کردم
    موفق و سرافراز باشید

    پاسخحذف
  8. درود بر تو
    شاد زیوی
    پیش بسوی یگانگی آریایی

    پاسخحذف
  9. درود

    هیچ حکومتی نمیتونه تمام ایمیلها رو کنترل کنه یعنی امکانشو نداره حتی حکومتی با دانش و قدرت اطلاعاتی آمریکا هم نمیتونه همچین کاری بکنه.

    پیروز باشی. پاینده ایران

    پاسخحذف
  10. سلام نوشين دوست خوبم . چقدر امکان داره ايمل ها بشود کنترل شود؟

    پاسخحذف
  11. https جواب میده ... یعنی قابل کنترل نیست .

    پاسخحذف
  12. بانام خداوند مهرآفرین...

    بر فردوسی بزرگ ، بی کران درود...

    به نام نامی مهر ایران بزرگ...

    درود بر شما...

    با یک کار تازه به روزم.

    بفرمائید بیائید.

    *...بااینهمه...پس،چرا...؟!*


    باسپاس از بزرگواریهای همیشه شما...


    ...تا دیداری دیگر...

    ...ودرودی دوباره و همیشه بر شما...

    پاسخحذف
  13. درود بر نوشین گرامی
    پیروز باشی و جاودان
    و همواره آگاهی بخش

    پاسخحذف
  14. درود
    نوشین جان آمریکا با این همه ابهت قادر نیست ایمیل های القاعده را کنترل کنه
    بلوفی بیش نیست
    پاینده ایران

    پاسخحذف
  15. درود بر نوشين جان

    از مطلبت استفاده كردم واقعا راه گشا بود اما اينا همچين غلطايي نمي تونن بكنن ولي بهر حال بايد مواظب بود باز هم تشكر

    پاينده باشيد

    پاسخحذف
  16. درود
    ایمیلهای یاهو رو چطور میشه امن کرد؟ (تحت پروتکل https درآورد)؟

    پاسخحذف

به امید آزادی ایران بدست ایراندوستها